MAS SURABAYA APELDOORN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2634 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mas Surabaya Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 21:26 Heerlijk gegeten!
29 feb 2024 om 18:46 Zoals gewoonlijk was het eten weer heerlijk! Ruim voldoende en echt perfect van smaak. Helaas wel erg lang op het eten moeten wachten (90 minuten) en dit was de vorige keer ook al zo (ik woon wel wat verder weg) Goed om rekening mee te houden dus!
28 feb 2024 om 20:00 Het duurde wel iets te lang voordat t eten er was. Maar we hebben heerlijk gegeten!
28 feb 2024 om 19:14 verschrikkelijk... Ik wou dat er een optie behalve ster geven, ook was een doodshoofdje ofzoiets zodat ik weet dat ik dat nooit meer moet doen :(
27 feb 2024 om 21:57 Heerlijk gegeten! De vegetarische rijsttafel gaan we absoluut nog eens bestellen.
26 feb 2024 om 1:13 Smaakte naar schijt, zat kraakbeen in t vlees, leek meer op een kant en klare magnetron maaltijd
25 feb 2024 om 6:49 Het eten was heerlijk! Alles lekker warm, terwijl het uit Apeldoorn komt. We hadden de bapao, roti rendang en daging samor. Je krijgt hier echt waar voor je geld!
24 feb 2024 om 21:51 Top, eindelijk weer eens waard voor je geld. Genoeg, op tijd, lekker en voldoende.
24 feb 2024 om 20:49 Heerlijk eten zoals altijd, vriendelijke bezorger en goed optijd!
24 feb 2024 om 19:47 Erg lekker! Was ook nog goed warm ondanks de verdere afstand.
24 feb 2024 om 14:23 20 min. te vroeg bezorgd, lastig als je nog niet voor 8 man gedekt hebt. Opmerkelijkste was wel: ik bestel voor €95,= eten en mag evengoed €2,= bezorgkosten betalen (5 min rijden). Daar vind ik wel wat van...... Eten was verder goed.
20 feb 2024 om 20:13 Weer heerlijk eten en mooi op tijd afgeleverd.