MAS SURABAYA APELDOORN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2715 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mas Surabaya Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 15:50 Eten was lekker, maar bezorging erg te laat. Ik kan dat begrijpen maar zou het waarderen wanneer gemeld wordt dat het iets uitloopt.
20 mei 2024 om 23:31 Precies op tijd bezorgd en de maaltijden waren heerlijk
19 mei 2024 om 21:56 Heerlijk weer!
19 mei 2024 om 21:53 Ten eerste, een ongelooflijk vrolijke bezorger. Dat is altijd leuk! Eten was heel lekker en ook echt genoeg. Porties zijn dus echt goed, je zit zeker vol als je voor jezelf je gebruikelijke groottes aanhoudt.
19 mei 2024 om 21:06 Heerlijk Indonesisch eten. Behoorlijke porties. Ontzettend tevreden. Vriendelijke bezorger
19 mei 2024 om 19:55 Ondanks de afstand kregen we ons eten nog hartstikke warm. Zowel de sate, rendang en indische gehaktballetjes waren verrukkelijk. Was mijn eerst, maar zeker geen laatste keer.
17 mei 2024 om 21:27 Het was HEERLIJK!! De bezorger krijgt ook een dikke 10!
17 mei 2024 om 10:36 Kroepoek bitter, niet lekker. Sate saus ook niet lekker. Gehaktballetjes flauw
12 mei 2024 om 22:22 Eten was heerlijk. Netjes op tijd en een vriendelijke bezorger.
8 mei 2024 om 19:45 Was erg lekker, ook weer eens Indonesisch eten
7 mei 2024 om 10:47 Ben tevreden
6 mei 2024 om 19:12 Super lekker gegeten zoals altijd. Hele vriendelijke bezorger.