MAS SURABAYA APELDOORN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2014 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mas Surabaya Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 20:39 Heerlijk gegeten en was goed warm
28 sep 2022 om 12:08 Heel kleine portie ikan pepesan,de tahoe was hard,saus smaakte totaal niet naar kokos.
25 sep 2022 om 21:48 Top
25 sep 2022 om 19:59 Snap niet waar de hoge score vandaag komt. Eten was oke, maar niet meer dan dat. 3/5 sterren. Bezorging was erg goed; keurig op tijd! 5/5.
24 sep 2022 om 20:19 Eten was van minder hoge kwaliteit dan ik gewend ben van Indonesisch eten. Eerder van de Chinees. Ik bestel hier helaas niet weer.
23 sep 2022 om 20:44 Heerlijk gegeten, zoals altijd. De tempé en tofoe zijn geweldig.
23 sep 2022 om 14:34 Heerlijk roti gegeten en de extra nasi goreng die we besteld hebben de volgende dag als lunch opgewarmd.Wij zijn heel enthousiast over de smaak van deze gerechten. Ook de bezorging was perfect,zelfs iets eerder dan de aangevraagde leveringstijd.
22 sep 2022 om 20:13 Altijd weer lekker en vlotte bezorging!
19 sep 2022 om 19:58 Als altijd weer heerlijk gegeten! Bezorging ruim voor afgesproken tijd; misschien logisch op maandag maar toch… top!
18 sep 2022 om 19:22 Duurde meer dan 1 uur en 3 kwartier...1620 besteld en 1815 geleverd.
18 sep 2022 om 11:17 Lekker eten en op de afgesproken tijd bezorgd.
18 sep 2022 om 10:08 Eten was wat aan de late kant. Enigszins verrassend, aangezien de meeste etenswaren duidelijk al een paar dagen eerder waren bereid. Smaak was redelijk, gerecht alleen absoluut niet vers klaargemaakt. Ik kom hier niet weer terug.